27. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sakret eksportis 7 miljoni eest kuivsegusid

Ehitusmaterjalitootja Sakret eksportis selle aasta üheksa kuuga Põhjamaadesse rohkem kui seitsme miljoni krooni eest kuivsegusid, soojustussüsteeme ja pliite.

Sakret OÜ peadirektori Andris Vanagsi sõnul oli 2007. aasta suvel Eestis Mäos avatud tehas eeldus ja esimene samm Skandinaavia turule laienemiseks. „Eksport on hetkel üks Sakreti prioriteetidest. Eesmärk on eksportida kuni 60% tehase toodangust. Eesti soodne asukoht aitab sellele kindlasti kaasa ja on üks peamisi eeliseid koostööks Skandinaavia riikidega,“ rääkis Vanags.

Ehitusmaterjalitootja esindaja Skandinaavias Christian Simelius ütles, et juba selle aasta mais ületas Sakreti müük Põhjamaadesse esialgu kavandatut.

„Ainuüksi ühe kuuga müüsime rohkem kui 1,8 miljoni krooni eest. Enne aktiivse töö algust uurisime põhjalikult potentsiaalsete klientide ootusi ja vajadusi. Põhjamaade ja eriti Rootsi turg on Sakreti jaoks väga perspektiivne arengusuund. Põhiline töö toimub Soome, Rootsi ja Norraga. Hetkel otsime koostööpartnereid ka Taanis,“ märkis Simelius.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474