28. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

USA kodude hinnad langesid aastaga 16,6%

Kodude hinnad kahekümnes olulisemas USA linnas kukkusid augustis aasta varasemaga võrreldes 16,6%, vahendas Standard Poor's Case-Shilleri uuringut.

Hinnad on kukkunud kõigis 20 suuremas linnas. Kõige suurem kukkumine toimus Las Vegases ning Phoenixis, ulatudes 31%ni. Dallases ning Charlottes oli kõige väiksem aastane langus, kukkudes vastavalt 2,7% ja 2,8%.

Augustis suutsid tõusu näidata vaid Cleveland ning Boston (1,1% ja 0,1%).

Hinnad on langenud 2006. aasta kõrgtasemest 20,3%. Aastatel 2003-2006 tõusid USA kinnisvara hinnad Case-Shilleri uuringu järgi kumulatiivselt 52%.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474