29. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Annus: rikaste TOPi avaldamine on minu kõige mustem päev

Kaks aastat tagasi juhtis Äripäeva rikaste TOP 500 suurärimees Toomas Annus, kelle varandust hinnati toona 2,24 miljardi kroonini. Äripäevale antud intervjuus tõdes ärimees toona, et päev, mil Äripäev avaldab rikaste TOPi, on temale aasta kõige mustem päev.

"See ei ole hea päev. Peale selle, et selle nimekirja kokkupaneku metoodika on vale, ei ole ma ligilähedaseltki ju Eestis tegutsevatest rikkaim. Ma usun, et transiidi sektoris on mehi, kelle varade väärtused on kordades suuremad. Samas ei ole ma kunagi teinud asju raha pärast. Ettevõtlus vähemalt osaliselt on nagu sport, ega näiteks Veerpalu ei mõtle suusatama hakates, kui palju ta sellega teenib. Muud väärtused on olulised," sõnas Annus, Äripäeva küsimusele mis tunne on olla Eesti rikkaim inimene.

Millise koha saab Toomas Annus 2008 aasta rikaste Top 500, loe juba reedel ilmuvast Äripäevast.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474