30. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pindi Kinnisvara neelab ilmselt oma konkurendi

Eesti suurimaks kinnisvarafirmaks nimetatud ja 13 aastat tegutsenud Pindi Kinnisvara plaanib Postimehe andmeil liita enda külge praegu raskustes sipleva BREC Kinnisvara.

Kuigi juba mõnda aega liiguvad jutud kahe tuntud Eesti kinnisvarafirma ühinemisest, ei ole väidetavad osalised seni andnud ametlikku kinnitust, millise tehinguga tegemist on.

Pindi Kinnisvara juhatuse liige Peep Sooman jäi liikuvaid kuuldusi kommenteerides napisõnaliseks: «Kinnitan vaid seda, et üheks pooleks on tõepoolest Pindi.» Millega täpselt tegu on, selgub tema sõnul lähemate päevade jooksul.

BREC Kinnisvara müügi- ja turundusjuht Annela Nairis tunnistas, et nemad on plaanitava tehingu teine pool. «Pindi ja BREC omanike vahel on tõesti praegu käimas ühinemisläbirääkimised ning kohe nende lõppedes informeerime avalikkust tulemustest detailsemalt,» teatas Nairis.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474