31. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Neivelt ja Taal määrati Merko nõukogusse

Merko Ehituse erakorralisel üldkoosolekul otsustati lisaks praegusele kolmele liikmele lülitada nõukogusse suurärimehed Indrek Neivelt ja Olari Taal.

Merko Ehituse nõukogu liikme Tõnu Toomiku sõnul otsustati arvesse võttes praegust majandusolukorda, et nõukogu vajab laiendamist. „Viieliikmeline nõukogu hakkab tegelema üldise strateegilise juhtimisega,“ sõnas Toomik, kes tõdes, et tal on väga hea meel selle üle, et Neivelt ja Taal nõukogu liikmeteks tulema nõustusid.

Samuti võeti vastu otsus, et nõukogu esimehele makstav tasu on 55 000 krooni kuus ja nõukogu liikmetele makstav tasu 50 000 krooni kuus, millele lisanduvad dokumentide alusel hüvitatavad sõidu-, reisi ja koolituskulud.

Vastvalitud nõukogu liikmed ise koosolekul ei osalenud, kuna viibisid mõlemad Eestist väljas. Taal ja Neivelt kuuluvad Merko Ehituse nõukogusse järgmised kolm aastat.

Veel otsustati, et nõukogu liikmeid saab valida kontserni direktsiooni, mis on Toomiku sõnul nõukogu juurde kuuluv konsultatsiooniline nõukogu. Kontserni direktsiooni liikmetele makstav tasu on 35 000 krooni esimehele ja 30 000 krooni kuus direktsiooni liikmele. Kontserni direktsiooni liikme tasu võib igal aastal suurendada tarbijahinnaindeksi muutuse võrra, kuid mitte vähem kui 10%.

Üldkoosolek kandis muudatused nõukogu tegevuses ka Merko Ehituse põhikirja.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474