3. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti ööklubiomanikul Tais uus projekt

Ööklubi Parlament omanik Aivar Leping teatas täna, et alustas Tais Pattayas teise korterelamu ehitusega.

Väidetavalt Pattaya kõige prestiižemasse rajooni kerkib 8-korruseline elumaja, kuhu tuleb 62 korterit, mille hinnad algavad 600 000 kroonist. Soomlasest äripartneriga kahasse ehitatav maja peaks valmis saama ülejärgmisel aastal.

"Kui vaadata Pattayas ringi, siis siin pole ülemaailmset kriisi küll tunda," kirjutas Leping e-kirjas, "on muidugi peatatud arendusprojekte, aga neid on kogu aeg olnud. Lõppkokkuvõtteks on uusi arendatavaid projekte ikkagi rohkem kui eelmisel aastal. Ka korterite müük läheb paremini kui mullu ja turismihooaeg pole veel alanudki."

Mais selgust ETV saatest Pealtnägija, et Leping elab salaja Tais, juhtides oma siinseid ärisid MSNi kaudu.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474