• 03.11.08, 07:45
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Kohus kuulutas vallajuhi ehitise ebaseaduslikuks

Keskkonnainspektsioon saavutas pärast ligi aasta kestnud vaidlusi võidu Torgu vallavolikogu esimehe Mihkel Undresti üle, kui kohus tuvastas, et mehe rajatud kaldakaitseehitis on ebaseaduslik.
Vaidlus puhkes möödunud aasta keskel, kui kalaärimees ja Torgu vallavolikogu esimees Undrest rajas oma koduranda Torgu vallas Türju külas kividest ja betoonist kaldakaitserajatise, et see kaitseks Penumetsa maatükki tormide eest, kirjutas Oma Saar.
Kuigi Torgu vallavalitsus andis Undresti rajatistele mullu 19. novembril tagantjärele kasutusloa, ei pidanud keskkonnainspektsioon seda seaduslikuks ning kaebas valla kohtusse.
Ligi aasta kestnud vaidluse järel leidis Pärnu halduskohus tänavu sügisel, et Undrestile väljastatud kaldakindlustuse kasutusluba pole seaduslik. Seejärel tühistas vald kasutusloa.
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele