8. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Narva võib kerkida pilvelõhkuja

Kinnisvaraturu languse haripunktis taotleb OÜ Fama Invest Narva linnavolikogult maakonna kahe kõrgeima maja - kumbki 46 meetrit - projekteerimistingimuste väljastamist.

Kõrghoonete ehitusega on kavas algust teha 2010. aasta teisel poolel, vahendas Põhjarannik. Firma plaanib kahe viieteistkümnekorruselise eliitelamu ehitusse investeerida ligikaudu 120 miljonit krooni, arvestades kõrge ja keskmise elatustasemega ostjatega.

OÜ Fama Invest juhatuse liige Tarmo Kleimann ütles Põhjarannikule, et ehituse alguse tähtajad olenevad majandusolukorrast tervikuna. "Hea on ehitada siis, kui ehitushinnad on madalad. Samal ajal tuleb arvestada, kas potentsiaalsed ostjad saavad pangast laenu võtta: praegu on eluasemelaenu saamise tingimused karmistunud - intressid on kõrgemad ja omafinantseeringu osa suurem. Nii et olukord on niisugune: nokk kinni, saba lahti," selgitas Kleimann.

Kaks viieteistkümnekorruselist maja ühendatakse kahekorruselise parklahoone kinniste koridoridega. Ette on nähtud heakorratööd lähedalasuval alal, millele rajatakse sõidu- ja jalgteed, ehitatakse laste mänguväljak, paigaldatakse väikeehitised ning istutatakse puud ja põõsad.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474