8. november 2008

Narva võib kerkida pilvelõhkuja

Kinnisvaraturu languse haripunktis taotleb OÜ Fama Invest Narva linnavolikogult maakonna kahe kõrgeima maja - kumbki 46 meetrit - projekteerimistingimuste väljastamist.

Kõrghoonete ehitusega on kavas algust teha 2010. aasta teisel poolel, vahendas Põhjarannik. Firma plaanib kahe viieteistkümnekorruselise eliitelamu ehitusse investeerida ligikaudu 120 miljonit krooni, arvestades kõrge ja keskmise elatustasemega ostjatega.

OÜ Fama Invest juhatuse liige Tarmo Kleimann ütles Põhjarannikule, et ehituse alguse tähtajad olenevad majandusolukorrast tervikuna. "Hea on ehitada siis, kui ehitushinnad on madalad. Samal ajal tuleb arvestada, kas potentsiaalsed ostjad saavad pangast laenu võtta: praegu on eluasemelaenu saamise tingimused karmistunud - intressid on kõrgemad ja omafinantseeringu osa suurem. Nii et olukord on niisugune: nokk kinni, saba lahti," selgitas Kleimann.

Kaks viieteistkümnekorruselist maja ühendatakse kahekorruselise parklahoone kinniste koridoridega. Ette on nähtud heakorratööd lähedalasuval alal, millele rajatakse sõidu- ja jalgteed, ehitatakse laste mänguväljak, paigaldatakse väikeehitised ning istutatakse puud ja põõsad.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806