10. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

AIG kahjumiks 24,5 miljardit dollarit

USA riigi poolt päästetud kindlustusselts AIG teenis kolmandas kvartalis 24,45 miljardi USA dollari suuruse kahjumi ehk 9,05 dollarit aktsia kohta. Ettevõte vajab täiendavat abi.

Aasta varem teeniti 3,09 mld dollari suurune kasum ehk 1,19 dollarit aktsia kohta. Kui septembris päästeti AIG 85 miljardi dollarilise abisüstiga, siis nüüd on koguabiks juba enam kui 150 miljardit dollarit.

Selts kandis maha 7,05 miljardi dollari eest välja kirjutatud CDSe ning 18,3 miljardi dollari eest muid varasid.

AIG kahjumiks 24,5 miljardit dollarit

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474