10. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pindi avas kinnisvaraõigusbüroo

Pindi Kinnisvara avas kinnisvaraõigusnõustamist ja muid kinnisvaraga seotud õigusteenuseid pakkuva õigusbüroo.

Pindi Kinnisvara jurist Margus Sardis lausus, et nõudlus teenuse järele on raskenenud majanduskeskkonnas oluliselt suurenenud. „Meie poole pöördub üha rohkem inimesi, kes soovivad meilt osta vaid juriidilist teenust, kuna nad ei oska või julge kellegi muu poole pöörduda,“ sõnas ta. Sardise sõnul teenindatakse Pindi Kinnisvara vahendusteenusekliente jätkuvalt teenuse raames tasuta.

Õigusbüroo töötab müügiüksustest eraldi ning tegeleb vaid juriidilise nõustamisega, muuhulgas on võimalik büroo kaudu soetada ka tüüplepingute põhjasid, teatas ettevõte.

Pindi Kinnisvara põhitegevusteks on vahendus-, hindamis- ja korrashoiuteenus ning kokku on ettevõtte müügiportfellis üle 1900 objekti kogumaksumusega 5 miljardit krooni.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474