11. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas müüa oma kinnisvaraprojekt venelastele?

Sellele küsimusele vastab veebis tegutsev tõlkeagentuur, English-and-russian.com, mis avaldas oma kodulehel venelastele mõjuvad kinnisvara müümise nipid, vahendab biznews.lv.

Tõlkeagentuur kogus veebi materjalid erinevatest venelastega sõlmitavatest kinnisvaratehingutest. Agentuuri hinnangul abistavad need kinnisvaraarendajaid keelebarjääri ületamisel, reklaamikanalite valikul ja kampaaniate ettevalmistamisel.

Lisaks leiab veebilehel Selling To Russians soovitused, kuidas koostada reklaami Venemaal kehtivate standarditega harjunud ostjaile, ülevaate Venemaa kinnisvaraportaalidest, suurematest kinnisvaraarendajatest ja näituse Venemaa kinnisvaraobjektidest.

Biznews.lv märgib, et iga viies maksejõuline venelane tahab soetada eluaset välismaale, eelistatuimad on Bulgaaria, Tšernogooria ja Küpros.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474