11. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna korter Viljandi omast soodsam

Kristiine kaubanduskeskus kampaania „Täismaja“ oksjonil läks Tallinna korter enam kui 100 000 krooni võrra soodsamalt kaubaks kui Viljandis asuv.

Kristiine Keskuse turundusjuht Kaidi Laur ütles aripaev.ee-le, et Viljandi südalinnas asuvale kahetoalisele korterile oli kõrgeim pakkumine 1,32 miljoni krooni eest ning Tallinnas Kadrioru piirkonnas asuv kahetoaline korter läks oksjonil kõrgeima panuse teinule 1,19 miljoni krooni eest. Korterite alghinnad oksjonil oli 990 000 krooni.

Korteri turuväärtus Tallinnas oli 1,59 miljoni krooni ja Viljandis 1,49 miljoni krooni.

Kas taolisi korterioksjoneid korraldatakse tulevikus veel, seda Laur täpselt öelda ei osanud.

5.-9. novembrini toimus Kristiine Kaubanduskeskuses „Täismaja“ kampaania, mis hõlmas soodushindadega kaupade müüki 130-s poes. Kampaania käigus toimus ka korterioksjon ning müüdi erihinnaga uusi Toyota mudelid jpm.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474