12. november 2008

Seppik: kui majandus ei parane tuleb koondada rohkem ametnikke

Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni aseesimees Ain Seppik ütles, et kui majanduses asjad paremaks minema ei kipu, tuleks koondada üsna suur arv riigiasutustes töötavaid ametnikke.

“Ma pole pädev hinnanguks, kui palju ametnikke tuleks 26 000st koondada, aga ma arvan, et kui majandus jätkub endisel põhjaminekukursil, siis on see arv päris suur,” vastas Seppik aripaev.ee päevaküsimusele, kui palju peaks avalik sektor koondama, et sellest kasu oleks. “Kuid see ei lahenda veel riigi ja inimeste ees seisvaid probleeme,” lisas ta.

Seppiku sõnul oleks vaja riigipalgal olevaid ametnikke koondada “nii palju, et maksimaalselt kokku hoida ja nii vähe, et riik veel õhemaks ei kuluks”. “Ametnikud ei tohiks teineteist dubleerida ja ei tohiks olla liiga palju ühe asja eest otsustajaid,” rääkis Seppik ning lisas, et ei saa öelda, et kogu riigiametnikkonnast tuleks koondada täpselt 20% või 15%.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806