12. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Seppik: kui majandus ei parane tuleb koondada rohkem ametnikke

Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni aseesimees Ain Seppik ütles, et kui majanduses asjad paremaks minema ei kipu, tuleks koondada üsna suur arv riigiasutustes töötavaid ametnikke.

“Ma pole pädev hinnanguks, kui palju ametnikke tuleks 26 000st koondada, aga ma arvan, et kui majandus jätkub endisel põhjaminekukursil, siis on see arv päris suur,” vastas Seppik aripaev.ee päevaküsimusele, kui palju peaks avalik sektor koondama, et sellest kasu oleks. “Kuid see ei lahenda veel riigi ja inimeste ees seisvaid probleeme,” lisas ta.

Seppiku sõnul oleks vaja riigipalgal olevaid ametnikke koondada “nii palju, et maksimaalselt kokku hoida ja nii vähe, et riik veel õhemaks ei kuluks”. “Ametnikud ei tohiks teineteist dubleerida ja ei tohiks olla liiga palju ühe asja eest otsustajaid,” rääkis Seppik ning lisas, et ei saa öelda, et kogu riigiametnikkonnast tuleks koondada täpselt 20% või 15%.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474