15. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus rekord: parkimiskoha eest maksti ligi 1,6 mln krooni

Moskva kinnisvaraturul püstitati järjekordne rekord: autoomanik maksis ühe parkimiskoha eest korterelamu maa-aluses garaažis 100 000 eurot (1,565 miljonit Eesti krooni), vahendas Õhtuleht.

"Sel teisipäeval müüdi Moskva edelaosas Vlassovi tänaval üks autokoht rekordhinnaga – 100 000 euroga," kommenteeris Moskva varaameti esindaja. "Niisugust summat ei ole Moskvas ühe parkimiskoha eest veel makstud. Kusjuures piirkond, kus maja asub, ei ole sugugi kõige prestiižikam."

Parklakoht Moskva äriklassi majades maksab keskmiselt 50 000–70 000 eurot.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474