22. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Spekulant loodab kriisitormist puhtalt välja ujuda

Kinnisvaraspekulantide suurtest plaanidest Eestis ja hilisemast suurest põrumisest räägib üks nende seast, Briti kuninganna alam Darren Goodson.

"2003. aastal Tallinna vanalinnas sõpradega kohvi juues ja pitsat süües taipasin, et siinsed väga madalad kinnisvarahinnad peavad Euroopa Liiduga liitumise järel kindlasti kasvama. Seetõttu otsustasingi siin spekuleerida ja ostsin kahetoalise korteri Tatari tänavas. 50-ruutmeetrise korteri sain kätte 900 000 krooniga. Esimese aastaga tõusis selle väärtus 15 protsenti. Varsti oli mul Tallinnas kaheksa korterit," rääkis Goodson Postimehele.Darren Goodson

2007. aasta augustini läks kõik hästi.

"Ma tunnen ikka, et olen üksjagu raha kaotanud. Aga kes poleks. Kui sellest tormist läbi ujuda nii, et lõpus on veel raha uute asjade alustamiseks, siis oled võidumees. Praegu üritan lihtsalt kaotusi vähendada, teha rahaks nii palju kortereid kui võimalik ja õigel hetkel raha uuesti investeerida," märkis inglane.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474