22. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu vald asfaltis kergliiklustee tagaselja

Jõudmata ära oodata planeeringuvaidluse lõppu, lasi Tartu vallavalitsus maaomanikelt nõusolekut saamata asfalteerida Jõgeva maantee äärse kergliiklustee 800 meetri pikkuse lõigu, mis seisis viisteist kuud killustikkattega, kirjutas Tartu Postimees.

Kui teealuse maa kahe omaniku Erki Andersoni ja Heiki Kakko hinnangul rikkus vald võõral maal ehitust korraldades seadust, siis Tartu vallavanem Aivar Soop luges sellest tähtsamaks avaliku huvi rahuldamist.

"Vald on seatud asjas süüdlaseks, aga kuni on vastuseis, ei saa meie detailplaneeringut kehtestada," selgitas Soop. "Samas on kõik, ka ajakirjandus, mind süüdistanud: miks pole kergliiklusteed korda tehtud. Leidsimegi, et avalikku huvi arvestades tuleb see töö ära teha."

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474