22. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu vald asfaltis kergliiklustee tagaselja

Jõudmata ära oodata planeeringuvaidluse lõppu, lasi Tartu vallavalitsus maaomanikelt nõusolekut saamata asfalteerida Jõgeva maantee äärse kergliiklustee 800 meetri pikkuse lõigu, mis seisis viisteist kuud killustikkattega, kirjutas Tartu Postimees.

Kui teealuse maa kahe omaniku Erki Andersoni ja Heiki Kakko hinnangul rikkus vald võõral maal ehitust korraldades seadust, siis Tartu vallavanem Aivar Soop luges sellest tähtsamaks avaliku huvi rahuldamist.

"Vald on seatud asjas süüdlaseks, aga kuni on vastuseis, ei saa meie detailplaneeringut kehtestada," selgitas Soop. "Samas on kõik, ka ajakirjandus, mind süüdistanud: miks pole kergliiklusteed korda tehtud. Leidsimegi, et avalikku huvi arvestades tuleb see töö ära teha."

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474