25. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara vormistab kampaania tulemust juba notaris

Arco Vara arendusdivisjoni juht Veiko Taevere ütles aripaev.ee-le, et ettevõte läheb juba homme Kodukolde projekti odavmüügikampaania tulemust notarisse vormistama.

Aripaev.ee palus Arco Varal kommenteerida, miks kampaania kuulutati välja just nüüd ja miks langetati hinda nii palju, kas odavmüügi hind jääb alla ehitushinna, kui palju loodab Arco Vara odavmüügikampaania abil müüa ning mis saab kinnisvaraturust ja Kodukolde projektist.

Arco Vara arendusdivisjoni juht Veiko Taevere kommenteeris: "Vabal turul kujuneb hind nõudluse ja pakkumise suhtest. Kodukolde korterite hinnad on praegu viidud huvitatud ostjatele ülisoodsale tasemele. Jälgime pidevalt kinnisvaraturul ning majanduskeskkonnas toimuvat ning vastavalt sellele ka reageerime."

Taevere lisas: "Esimese ostjaga sõlmime juba homme notariaalse ostu-müügilepingu ning huvilisi on veel. Pikemas perspektiivis loodame kõikidele Kodukolde korteritele omanikud leida, et elukeskkond seeläbi tervikuks saaks."

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474