25. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara vormistab kampaania tulemust juba notaris

Arco Vara arendusdivisjoni juht Veiko Taevere ütles aripaev.ee-le, et ettevõte läheb juba homme Kodukolde projekti odavmüügikampaania tulemust notarisse vormistama.

Aripaev.ee palus Arco Varal kommenteerida, miks kampaania kuulutati välja just nüüd ja miks langetati hinda nii palju, kas odavmüügi hind jääb alla ehitushinna, kui palju loodab Arco Vara odavmüügikampaania abil müüa ning mis saab kinnisvaraturust ja Kodukolde projektist.

Arco Vara arendusdivisjoni juht Veiko Taevere kommenteeris: "Vabal turul kujuneb hind nõudluse ja pakkumise suhtest. Kodukolde korterite hinnad on praegu viidud huvitatud ostjatele ülisoodsale tasemele. Jälgime pidevalt kinnisvaraturul ning majanduskeskkonnas toimuvat ning vastavalt sellele ka reageerime."

Taevere lisas: "Esimese ostjaga sõlmime juba homme notariaalse ostu-müügilepingu ning huvilisi on veel. Pikemas perspektiivis loodame kõikidele Kodukolde korteritele omanikud leida, et elukeskkond seeläbi tervikuks saaks."

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474