26. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saaremaal esitati tööinspektsiooni mullusega võrreldes kaks kord enam taotlusi

Jätkuva majanduslanguse tingimustes on tööinspektsiooni esitatud taotluste arv Saaremaal võrreldes aasta alguse ja eelmise aastaga tõusnud kaks korda.

«Sel aastal on Saaremaal praeguse seisuga menetletud töölepingute kollektiivse lõpetamise taotlusi 11 ettevõtte osas ning nõusolek antud 135 töötaja kohta,» ütles Lääne tööinspektsiooni tööinspektor-teabespetsialist Viivika Vilja ajalehele Meie Maa.

Möödunud aastal menetleti vastavalt töölepingute kollektiivse lõpetamise taotlusi 4 ettevõtte osas kokku 121 töötajaga, märkis ta.

Osalise tööaja ja osaliselt tasustatava puhkuse rakendamise taotlusi on Vilja andmeil menetletud 17 ettevõtte osas ning nõusolek antud 276 töötaja kohta, möödunud aastal vastavalt 10 ettevõtte osas kokku 82 töötajaga.

Vilja sõnul ei avalikusta tööinspektsioon ettevõtete nimekirju ja ei soovi ka üksikult nimetada ettevõtteid, kes on taotluse esitanud.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474