27. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lumetorm kahekordistas kahjuteadete arvu

Lumetormi järgselt on kindlustusfirmale ERGO laekunud 338 kahjuteadet, mis on ligi kaks korda tavapärasest rohkem.

Laekunud teadetest 300 olid sõidukikahju teated, 25 varakahju teated ning 13 reisi katkemise teated.

Samuti suurenes kaks korda ehk 60 juhtumile ERGO autoabi ja puksiiriabi väljakutsete arv.

"Tavapäraselt vajati sõiduki käivitust või teele tagasi aitamist. Sekka oli ka kõnesid, kus paluti tuua labidas, et auto lumest välja kaevata. ERGO autoabi sai tõelise tuleproovi, kuid pidas vastu ja suutis lubatud ajal reageerida kõigile väljakutsetele," ütles ERGO kindlustusdirektor Andres Konsap.

Varakahjuteated laekusid peamiselt Harjumaalt. Kahel juhtumil oli tormituul katused kaasa võtnud ja ühel juhul ei pidanud hall lume raskusele ja tugevale tuulele vastu. "Suurema osa kahjudest ajendasid lumesulavesi ja katustele kukkunud puud või oksad," selgitas ERGO varakahjude osakonna juhataja Erko Makienko.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474