27. november 2008

MTA koondab ligi 170 töötajat

Efektiivse majandamise nimel pingutav maksu- ja tolliamet (MTA) kavandab uuest nädalast ümberkorraldusi, mille tulemusena kaob 350 ametikohta: koondamisteate saab 167 inimest, ülejäänud vangerdatakse ettevõtte sees.

Lääne maksu- ja tollikeskusesse tuleb senise kaheksa osakonna ning kuue maksu- ja tollibüroo asemel kolm osakonda, kirjutas Pärnu Postimees. Ametikohtade arv väheneb selle tulemusel 260-lt 159ni. Samas koondatakse 36 inimest: maksutöölt 10, tollitöölt 13 ja tugiteenustest 13 inimest, kelle viimane tööpäev ametis on homme.

Maksu- ja tolliameti peadirektori Enriko Aava selgitusel on nende järgmise aasta eelarve väiksem kui tänavune ning seetõttu ongi amet otsinud kokkuhoiuviise. “Valdav osa ümberkorraldustest oli juba varem planeeritud, need pidanuks toimuma pikema aja jooksul, kuid praegune olukord kiirustas muudatusi tagant,” nentis Aava.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806