27. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

MTA koondab ligi 170 töötajat

Efektiivse majandamise nimel pingutav maksu- ja tolliamet (MTA) kavandab uuest nädalast ümberkorraldusi, mille tulemusena kaob 350 ametikohta: koondamisteate saab 167 inimest, ülejäänud vangerdatakse ettevõtte sees.

Lääne maksu- ja tollikeskusesse tuleb senise kaheksa osakonna ning kuue maksu- ja tollibüroo asemel kolm osakonda, kirjutas Pärnu Postimees. Ametikohtade arv väheneb selle tulemusel 260-lt 159ni. Samas koondatakse 36 inimest: maksutöölt 10, tollitöölt 13 ja tugiteenustest 13 inimest, kelle viimane tööpäev ametis on homme.

Maksu- ja tolliameti peadirektori Enriko Aava selgitusel on nende järgmise aasta eelarve väiksem kui tänavune ning seetõttu ongi amet otsinud kokkuhoiuviise. “Valdav osa ümberkorraldustest oli juba varem planeeritud, need pidanuks toimuma pikema aja jooksul, kuid praegune olukord kiirustas muudatusi tagant,” nentis Aava.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474