27. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

MTA koondab ligi 170 töötajat

Efektiivse majandamise nimel pingutav maksu- ja tolliamet (MTA) kavandab uuest nädalast ümberkorraldusi, mille tulemusena kaob 350 ametikohta: koondamisteate saab 167 inimest, ülejäänud vangerdatakse ettevõtte sees.

Lääne maksu- ja tollikeskusesse tuleb senise kaheksa osakonna ning kuue maksu- ja tollibüroo asemel kolm osakonda, kirjutas Pärnu Postimees. Ametikohtade arv väheneb selle tulemusel 260-lt 159ni. Samas koondatakse 36 inimest: maksutöölt 10, tollitöölt 13 ja tugiteenustest 13 inimest, kelle viimane tööpäev ametis on homme.

Maksu- ja tolliameti peadirektori Enriko Aava selgitusel on nende järgmise aasta eelarve väiksem kui tänavune ning seetõttu ongi amet otsinud kokkuhoiuviise. “Valdav osa ümberkorraldustest oli juba varem planeeritud, need pidanuks toimuma pikema aja jooksul, kuid praegune olukord kiirustas muudatusi tagant,” nentis Aava.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474