27. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sukles: Tullio Liblik raiskas miljoneid kroone

Ettevõtja Andrus Sukles süüdistab oma äripartnerit Tullio Liblikut vähemalt 16 miljoni krooni raiskamises.

Suklese teatel näitas Libliku firma Pärnu lähedale elumaju rajades nende ehitusmaksumust kohati 50-100 protsenti tegelikust suuremana, kirjutab tänane Eesti Ekspress.

Kahe mehe äritüli on jõudnud arbitraažikohtusse, istung toimub homme. Libliku huve esindab vahekohtus advokaat Sven Sillar. Seni pole kumbki pool vaidluses edu saavutanud. Riigiprokuratuur ei rahuldanud Suklese nõudmist uurida juhtunut kriminaalkorras.

Mullu suvel kirjutas Eesti Ekspress, et enda sõnul Liblikult kümnete miljonite kroonidega petta saanud Suklese palgatud ehituseksperdid leidsid, et Libliku käe all Pärnusse rajatud elumajade kvaliteet on allpool arvestust ning need võivad osutuda avariiohtlikeks. Liblik omakorda väitis, et Sukles üritas teha äri nii, et arved maksab Liblik ja kasumi jagavad nad pooleks.

Tullio Liblik on kahtlustatav ka maadevahetuse kriminaalasjas.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474