29. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Facio Ehitus: ettevõtjatel on juba oma päevad olemas

Üldist ettevõtjate päeva ei ole vaja, kuna pea igal alal tähistatakse neid niigi, leidis Facio Ehituse AS juhatuse esimees Riho Kalve.

“Kui ettevõtjate päevadest rääkida, siis iga ala ettevõtjatel on ju oma päevad olemas,” vastas Kalve aripaev.ee päevaküsimusele, kas Eesti võiks tähistada ettevõtjate päeva.

“Kui nüüd tuleks ettevõtjate päev, siis võiks ju ka Eesti rahva päeva tähistama hakata,” lisas ta.

Kalve rääkis, et ehitajatel on juba nõukogude ajast saadik traditsiooniks ehitajate päeva pidada. “Ma mõtlen, et äkki üldine ettevõtjate päev üldiselt oleks liiga laialivalguv,” lisas ta.

Aga kuidas ettevõtjaid tunnustada ja esile tuua? Kalve sõnul võiks olla see, kui peaminister ei ütle, et ettevõtjaid me ei toeta, vaid suhtumine oleks nii, nagu ka ajakirjanduses on välja öeldud. “Kui on head ajad, siis elab riik ettevõtjate najal ja kui on halvad ajad, siis peaks riik ettevõtjaid toetama, see olekski tunnustus,” tõdes Kalve.

Äripäeva peatoimetaja kirjutas aripaev.ee-s eile, et Äripäev teeb ettepaneku hakata Eestis tähistama ettevõtja päeva, aitamaks sellega teadvustada ühiskonnas ettevõtja väärtust. Saatsime vastava ettepaneku ka presidendile, Eesti Kaubandus-Tööstuskojale, Eesti Tööandjate Keskliidule, Ametiühingute Keskliidule, juhtivatele pankadele, meie ülikoolidele ja erakondadele.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474