1. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kasiinosaare idee kogub juba liha luudele

Tallinna kunstigümnaasiumi direktor ning linnavolikogu keskerakondlasest liige Märt Sults ei kahtle enam sekunditki, et kasiinosaar Paljassaarde lähiaastatel kerkima hakkab.

25. novembril kooskõlastas Põhja-Tallinna linnaosa halduskogu Paljassaare kasiinosaare eskiisprojekti, mille on koostanud K-Projekt, kirjutas Tallinna Postimees.ee. Praegu tegeleb sellega Tallinna linnaplaneerimise amet, millal jõutakse detailplaneeringu algatamiseni, ei oska keegi veel öelda.

"Idee mulle iseenesest meeldib, aga ehituslikult on mitmed kohad veel ebaselged," kinnitas Põhja-Tallinna linnaosa vanem Enno Tamm. "Üks asi on teooria, teine praktika, igal juhul on see hulljulge ja originaalne mõte, mida kindlasti toetan."

Sults kinnitas, et rahaprobleeme tal ei ole, üks Saksamaa firma koostab praegu nõustamislepingut ühele Saksa pangale, kes on andnud põhimõttelise nõusoleku kasiinosaare ehitamise rahastamiseks. Konkreetsed nimed hoiab Sults kiivalt enda teada, kuni lepingud ei ole lõplikult allkirjastatud.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474