5. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Politseiprefekte kostitati kopsakate preemiatega

Politseiameti peadirektor Raivo Küüt määras politseiprefektidele kopsakad preemiad, ainsana jäi kümnetest tuhandetest ilma Lõuna politseiprefekt Aivar Otsalt.

Otsalti jättis 65 000kroonisest preemiast ilma veebruaris aset leidnud juhtum, kui Tartus sõitis abipolitseinikule otsa majanduspolitseinik Kalle Kolk, kes on varemgi purjuspäi autoroolis vahele jäänud, kirjutas Postimees.

Teistele politseijuhtidele määras Küüt preemia, sest nende juhitud asutused täitsid tänavused ülesanded, mis puudutavad näiteks liikluses hukkunute arvu vähendamist.

Põhja prefekt Elmar Vaher sai preemiaks 70 000 krooni, Ida prefekt Tarmo Kohv 65 000, Lääne prefekt Priit Suve 65 000, keskkriminaalpolitsei direktor Eerik Heldna 70 000 krooni ja julgestuspolitsei direktor Ivar Prits 70 000 krooni.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474