9. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riia korterid müügis meeleheitehinnaga

Riia remontimata tüüpkorterite hinnad kukkusid möödunud aasta novembriga võrreldes 32%, seejuures langesid hinnad vaid kuu ajaga 4,5%, vahendas biznews.lv.

Meeleheitel müüjad küsivad Riia remontimata korteri ruutmeetri eest keskmiselt 1035 eurot (16187 krooni). Oktoobris soovisid nad 1089 eurot (17031 krooni) ehk 4,9% rohkem, selgus Ober-Hausi turuülevaatest.

Kõige odavamad tüüpkorterid asuvad Bolderaja elurajoonis, need maksid novembris 878 eurot (13732 krooni) ruutmeeter. Odavuselt järgmised tüüpkorterid asuvad Vecmilgravise elurajoonis, seal küsitakse ruutmeetrist keskmiselt 957 eurot (14967 krooni).

Paljud korteriomanikud on loobunud müümast, mistõttu aktiivses müügis olevate korterite arv väheneb ja keskmine hind tõuseb tasapisi, kuid samas leiab Riia kinnisvaraturult üha rohkem n-ö meeleheitehinnaga kortereid, mis on väga odavad.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474