9. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sults: kasiinosaare miljonikorterid ostetakse kohe ära

Märts Sultsi sõnul tulevad tema plaanitavale kasiinosaarele muu hulgas klaasist korterelamud, mille ruutmeetri hind on miljon krooni ning tema usub, et need ostetakse esimese kuuga ära, kirjutab ERR.

Kasiinosaare teiste hoonete esimestele korrustele tulevad ärid ainult kõige kallimate kaupadega ning lisaks saab kasiinosaarel külastada ka armumise korruseid, tutvustas Keskerakondlasest Tallinna kunstigümnaasiumi direktor Märt Sults oma äriplaani ETV meelelahutussaates "Erisaade".

Sultsi sõnul võivad kõik tema head ideed varastada, aga keegi peale tema ei oska seda ellu viia. Muidu poleks ta enda sõnul kõike oma raha selle alla ka pannud.

Samuti püstitasid Märt Sults ja reporter Anatoli Tafitsuk saates Paljassaare rannikumerre rajatavale kasiinosaarele nurgakivi.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474