11. detsember 2008

Roben: Merko ei tohi kahtlustuse sisu avaldada

Merko Ehituse juhatuse esimees Tiit Roben ütles aripaev.ee-e, et ettevõttel on keelatud avaldada Tõnu Kortsule esitatud kahtlustuse sisu.

"Me ei ole seda (kahtlustust - toim) näinud ja meil on keelatud vastava teabe avaldamine. Minu isiklik arvamus on see, et kogu ühiskonna huvides oleks asjade lahendamine sellisel viisil, et kui õiguskaitseorganid on juba kahtlustuse esitanud, siis nad teeksid ka järgmise sammu ja avaldaksid selle sisu," leidis Roben.

Merko juhatuse esimees rõhutas, et teadmatus on kõige hullem ning mõjutab ettevõtte tööd kõige enam. "Praegu jäetakse mulje, et Korts käis nõunik Parbusele raha pakkumas, mida päris kindlasti ei olnud. Nii palju ma võin küll öelda," ütles Roben.

Tema sõnul usub ettevõte oma töötajat. "Tõnu on töötanud Merko meeskonnas üle kümne aasta ja on selle turu üks tugevamaid tegijaid," ütles Tiit Roben.

Kaitsepolitseiamet tunnistas 10. detsembril Tõnu Kortsu kahtlustatavaks pistise andmises. Korts kuulati eile kahtlustatavana üle seoses Tallinna abilinnapea nõuniku Ivo Parbuse süüasjaga ja lasti seejärel vabaks. Ühtlasi teostati läbiotsimine AS Merko Ehitus juhatuse liikme kasutusel olevates ruumides, teatas prokuratuur.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806