11. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Roben: Merko ei tohi kahtlustuse sisu avaldada

Merko Ehituse juhatuse esimees Tiit Roben ütles aripaev.ee-e, et ettevõttel on keelatud avaldada Tõnu Kortsule esitatud kahtlustuse sisu.

"Me ei ole seda (kahtlustust - toim) näinud ja meil on keelatud vastava teabe avaldamine. Minu isiklik arvamus on see, et kogu ühiskonna huvides oleks asjade lahendamine sellisel viisil, et kui õiguskaitseorganid on juba kahtlustuse esitanud, siis nad teeksid ka järgmise sammu ja avaldaksid selle sisu," leidis Roben.

Merko juhatuse esimees rõhutas, et teadmatus on kõige hullem ning mõjutab ettevõtte tööd kõige enam. "Praegu jäetakse mulje, et Korts käis nõunik Parbusele raha pakkumas, mida päris kindlasti ei olnud. Nii palju ma võin küll öelda," ütles Roben.

Tema sõnul usub ettevõte oma töötajat. "Tõnu on töötanud Merko meeskonnas üle kümne aasta ja on selle turu üks tugevamaid tegijaid," ütles Tiit Roben.

Kaitsepolitseiamet tunnistas 10. detsembril Tõnu Kortsu kahtlustatavaks pistise andmises. Korts kuulati eile kahtlustatavana üle seoses Tallinna abilinnapea nõuniku Ivo Parbuse süüasjaga ja lasti seejärel vabaks. Ühtlasi teostati läbiotsimine AS Merko Ehitus juhatuse liikme kasutusel olevates ruumides, teatas prokuratuur.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474