12. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Läti parlament otsustas riigiametnike palka vähendada

Läti parlament võttis reedel vastu seaduse, mis kärbib tulevast aastast riigitöötajate ja kohalike võimuorganite töötajate palku.

Seaduse järgi kaotatakse Läti avaliku sektori töötajate kõik boonused, kompensatsioonid ja lisatasud ning loodud on ka võimalus kärpida töötajate kuupalka kuni 15 protsenti, vahendasid ERR raadiouudised. Kokku plaanib valitsus sel teel kulutustelt hoida 56 miljonit latti ehk 735 miljonit Eesti krooni.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474