15. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Purjutaja tulistas transpordifirma töötajat

Täna kella 10 paiku tulistas purjus eesti noormees gaasipüstolist Pirital Laferme keskuses tegutseva transpordifirma DLE OÜ autojuhti, kuna joodiku nõudmisi ignoreerinud mees vastas talle vene keeles.

Autojuht Sergei Komirenko suundus oma firma kontorisse, mis asub Laferme keskuse teisel korrusel, kui talle tuli vastu purjus noormees, kes nõudis midagi eesti keeles.

"Ta näitas mulle oma märgi pükse ja nõudis midagi. Vastasin talle vene keeles: mida sa minust tahad? Mine siit minema. Ja läksin teisele korrusele," rääkis Komirenko. Kui autojuht lähenes oma kontori uksele, kuulis ta esimest lasku. "Midagi lendas minu kõrvast mööda. Pöörasin ümber ja nägin seda joobnut püstol käes, taas sihtimas. Hakkasin tal püstolit käest ära võtma ja ta tulistas teist korda, kõrvetas mul käe ära," meenutas Komirenko.

Laskude peale väljus transpordifirma kontorist teine autojuht Vadim Galikov ja nad võtsid kallaletungija koos kinni. Kuuldes, et teinegi mees on venelane, hakkas noormees karjuma, et kõik venelased on vaja maha tappa ja ta teeb seda.

Isegi pärast seda, kui saabunud politsei noorel joodikul käed raudu pani, jätkas ta ähvarduste karjumist: "See on vene firma, aadress on mul meeles, ja tulen siia veel tagasi."

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474