18. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ramirent koondab kuni 600 inimest

Seadmeid ja tööriistu rentiv rahvusvaheline firma Ramirent OYj kavatseb töötajate arvu vähendada kuni 600 võrra, lootes sellega hoida aastas kokku 50 miljonit eurot.

Ramirendi finantsjuhi Heli Iisaka sõnul selgub personali vähendamine konkreetsetes riikides ametiühingutega peetavate läbirääkimiste käigus. Ka püütakse seal kokkuleppele jõuda võimalike säästuabinõude, nagu näiteks sundpuhkuste osas, kirjutas Postimees.

Ettevõte annab 13 riigis tööd kokku 4000 inimesele, neist 720 on Soomes ning 140 Eestis. Kulude kärpimine on tingitud ehitustegevuse vähenemisest, mis omakorda kärbib vajadust rentida ehitusmasinaid ja tööriistu.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474