Riigi Kinnisvara AS paneb ehitusse ligi 840 miljonit

Teisipäeval kinnitas Riigi Kinnisvara
ASi nõukogu ettevõtte järgmise aasta eelarve, mis näeb ette ligi 840
miljoni krooni investeerimist erinevatesse
ehitusobjektidesse.

„Hea uudis on aga meil ehitussektorile – valitsus otsustas investeerida Riigi Kinnisvara kaudu erinevatesse objektidesse lisaks ligi 240 miljonit, kokku investeeritakse 835,9 miljonit krooni“ rääkis Riigi Kinnisvara ASi (RKAS) nõukogu esimees Taavi Rõivas.

Suurematest objektidest valmib tuleval aastal Lasnamäe 2 büroohoone, kus ankurüürnikuks on EAS, Põhja Politseiprefektuuri hoone Kolde puiesteel, Siseministeeriumi peamaja laiendus, Viljandi Maagümnaasium ja Raudna Põhikooli spordihoone (ringtall) viimane osa. Jätkub Koidula raudteepiirijaama ehitus. Alustatakse Eesti Kohtuekspertiisi Instituudi, Jõhvi ja Narva politseihoonete, Kammeri, Kallemäe, Vaeküla, Porkuni koolide ehitust.

Teise päevakorrapunktina otsustati jätkata „Kooliinvesteeringute programmi“

Ühtlasi otsustas nõukogu külmutada ettevõtte personali- ja tegevuskulud.

RKAS on 2001. aastal loodud 1,46 miljardi krooni suuruse aktsiakapitaliga kinnisvaraarenduse ja -haldusega tegelev ettevõte, mille aktsiad kuuluvad 100%-liselt Eesti Vabariigile. Aktsiaid valitseb Rahandusministeerium.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised