24. detsember 2008

Riigi Kinnisvara AS paneb ehitusse ligi 840 miljonit

Teisipäeval kinnitas Riigi Kinnisvara ASi nõukogu ettevõtte järgmise aasta eelarve, mis näeb ette ligi 840 miljoni krooni investeerimist erinevatesse ehitusobjektidesse.

„Hea uudis on aga meil ehitussektorile – valitsus otsustas investeerida Riigi Kinnisvara kaudu erinevatesse objektidesse lisaks ligi 240 miljonit, kokku investeeritakse 835,9 miljonit krooni“ rääkis Riigi Kinnisvara ASi (RKAS) nõukogu esimees Taavi Rõivas.

Suurematest objektidest valmib tuleval aastal Lasnamäe 2 büroohoone, kus ankurüürnikuks on EAS, Põhja Politseiprefektuuri hoone Kolde puiesteel, Siseministeeriumi peamaja laiendus, Viljandi Maagümnaasium ja Raudna Põhikooli spordihoone (ringtall) viimane osa. Jätkub Koidula raudteepiirijaama ehitus. Alustatakse Eesti Kohtuekspertiisi Instituudi, Jõhvi ja Narva politseihoonete, Kammeri, Kallemäe, Vaeküla, Porkuni koolide ehitust.

Teise päevakorrapunktina otsustati jätkata „Kooliinvesteeringute programmi“

Ühtlasi otsustas nõukogu külmutada ettevõtte personali- ja tegevuskulud.

RKAS on 2001. aastal loodud 1,46 miljardi krooni suuruse aktsiakapitaliga kinnisvaraarenduse ja -haldusega tegelev ettevõte, mille aktsiad kuuluvad 100%-liselt Eesti Vabariigile. Aktsiaid valitseb Rahandusministeerium.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806