29. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Linnahalli juurest leiti Romet Põldme surnukeha?

Hobisukelduja leidis eile Tallinnas Kalasadamas merepõhjast surnukeha, mis on väga sarnane kümme päeva eest kadunuks jäänud linnaametnik Romet Põldmega, kirjutas Õhtuleht.

"Vaatasin parajasti kõrvale ja kui keerasin järgmine kord, siis ma nagu kergelt tonksasin teda. Hakkasin vaatama, mis asi see on. Siis nägin, et jalad ja kõik... Nagu inimese keha," kirjeldas sukeldumisklubi Oxygene omanik ja instruktor Kert Meidra, kuidas ta eile kell 15.45 Kalasadama kai äärest merepõhjast juhuslikult surnukeha leidis.

Tumedates rõivastes inimkeha lamas 2,5 meetri sügavusel merepõhjas pooleldi põlvili. Päästjad tõmbasid surnud noormehe veest välja. Politsei pole laipa veel tuvastanud.

Tallinna Kesklinna valitsuses töötanud Põldme jäi kadunuks 19. detsembril.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474