2. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Linnavalitsuse valvuri juurdlus pikenes

Kaitsepolitsei 7. detsembri öövisiidi järel alustatud sisejuurdlust linnavalitsuse valvuri suhtes on pikendatud.

Juurdlus peab selgitama, miks ei teinud mupo inspektor valvepäevikusse sissekannet majja tulnud meeste kohta, nagu näeb ette tööeeskiri. Kui algselt loodeti juurdlus nädala jooksul läbi viia, on seda pikendatud jaanuarini. Praegu töötab valvur teisel ametikohal, kirjutas Õhtuleht.

Videovalve salvestiste läbivaatamisel tuvastas Tallinna linnakantselei majja sissemurdmise ööl vastu 7. detsembrit, teatas Raepress detsembri keskel. Öösel poole kolme paiku on hoonesse sisenenud kaks linnavalitsusele tundmatut isikut. Hiljem selgus, et tegu oli kaitsepolitsei töötajatega.

Nende isikute hoones viibimist ega liikumist ei ole registreeritud valvelauas, mistõttu võib oletada peahoone valvuri osalemist ebaseaduslikus tegevuses, seisis toona Raepressi teates.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474