2. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Märt Rask kiitis riigi stabiilsust

Vaatamata majanduses ette tulnud keerdkäikudest on riik endiselt stabiilne, ütles ERR.ee-le antud kommentaaris Riigikohtu esimees Märt Rask.

Mis on positiivseim sündmus, mis Teile meenub 2008. aastast?

Ühte 2008. aasta tipphetke õigusemõistmise kontekstis pole vist võimalik välja tuua. Saab ainult rõõmustada, et hoolimata majanduse ebastabiilsusest on riik stabiilne ning see tagab sõltumatu õigusemõistmise jätkuva arengu.

Mida toob Teie arvates uus aasta?

Ma ei saa siin olla kahjuks väga originaalne ning olen sunnitud möönma, et tõenäoliselt kasvab järgmisel aastal õiguskonfliktide ja korrarikkumiste arv. Kuid kui suudetakse korrakaitsestruktuuridele tagada piisav rahastatus ka keerulistes eelarvesituatsioonides, siis ei peaks see kasv olema midagi sellist, millega tegelemine Eesti riigile üle jõu käiks.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474