2. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Politsei trahvis linnavolinikku

Põhja prefektuur on määranud 900kroonise trahvi korruptsioonivastase seaduse rikkumise eest Loksa volikogu liikmele Juri Seroštanovile, kes osales hääletusel, kus oli kõne all tema kulude katmine kaebuses riigikohtule.

Sellega rikkus ta korruptsioonivastase seaduse paragrahvi, mille kohaselt on tegu huvide konfliktiga juhul, kui ametiisik peab tegema oma töö- või teenistuskohustuste raames otsuse või osalema sellise otsuse tegemises, mis oluliselt mõjutab tema enda majandushuve, kirjutas Õhtuleht.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474