6. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Briti leht soovitab Eestisse kinnisvara soetada

Briti leht The Sunday Times soovitab unustada Mongoolia, Vietnami ja Albaania ning soetada kinnisvara Saksamaale, Hispaaniasse ja Kariibi mere piirkonda ning muu hulgas ka Eestisse.

Ajaleht pani kokku nimekirja, kuhu soetada kinnisvara 2009. aastal. Nimekirja kuuluvad ka näiteks Dubai, Ameerika ning Ida-Euroopa, kus hinnad on peale suurt ja liiga kiiret tõusu langenud viimase 12 kuu jooksul rohkem kui 20%, põhjendas Times oma soovitust. Eesti kõrval soovitatakse kinnisvara soetada ka Lätti.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474