8. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

KOKO Arhitektid teenivad vanglaala detailplaneeringult miljoni

Praeguse Tallinna vangla territooriumi detailplaneering maksab 950 000 krooni ning valmib eeldatavasti 2010. aasta lõpuks, teatas täna KOKO Arhitektidega planeeringu koostamise lepingu sõlminud Riigi Kinnisvara AS.

Riigi Kinnisvara AS arendusosakonna juhataja Hannes Kuhlbachi ja KOKO Arhitektid OÜ esindaja Raivo Kotovi allkirjastatud lepingu kohaselt muudavad arhitektid Magasini tn 35 kinnistu avatud linnaruumiks.

KOKO Arhitektid OÜ valiti detailplaneeringu koostajaks viie osalejaga arhitektuurivõistluse põhjal. Arhitektide Karis Kahri, Raivo Kotovi, Margit Kärneri, Lea Laidra ja Indrek Miku töö "Ereroheline" valiti 7. novembril planeeringu arhitektuurivõistluse võitjaks.

„Magasini tänava kvartal asub miljööväärtusliku ala naabruses ja planeeringulahendus jätkab mõtteliselt sealset madalate kortermajade stiili. Lõunaväila valmimisel avardub transpordiga senisest parem ligipääs,“ kommenteeris RKAS arendusosakonna juhataja Hannes Kuhlbach.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474