8. jaanuar 2009

KOKO Arhitektid teenivad vanglaala detailplaneeringult miljoni

Praeguse Tallinna vangla territooriumi detailplaneering maksab 950 000 krooni ning valmib eeldatavasti 2010. aasta lõpuks, teatas täna KOKO Arhitektidega planeeringu koostamise lepingu sõlminud Riigi Kinnisvara AS.

Riigi Kinnisvara AS arendusosakonna juhataja Hannes Kuhlbachi ja KOKO Arhitektid OÜ esindaja Raivo Kotovi allkirjastatud lepingu kohaselt muudavad arhitektid Magasini tn 35 kinnistu avatud linnaruumiks.

KOKO Arhitektid OÜ valiti detailplaneeringu koostajaks viie osalejaga arhitektuurivõistluse põhjal. Arhitektide Karis Kahri, Raivo Kotovi, Margit Kärneri, Lea Laidra ja Indrek Miku töö "Ereroheline" valiti 7. novembril planeeringu arhitektuurivõistluse võitjaks.

„Magasini tänava kvartal asub miljööväärtusliku ala naabruses ja planeeringulahendus jätkab mõtteliselt sealset madalate kortermajade stiili. Lõunaväila valmimisel avardub transpordiga senisest parem ligipääs,“ kommenteeris RKAS arendusosakonna juhataja Hannes Kuhlbach.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474