12. jaanuar 2009

Lenk: linn peab ise ehitama munitsipaalkorterid

Keskerakondlasest riigikogulane Heimar Lenk ütles, et linn peaks ise ehitama munitsipaalkortereid, mis on mujal Euroopas tavaks.

"Kui vaatame Stockholmist Pariisini, siis on see väga tavaline terves Euroopas," põhjendas Lenk. "Ma ei näe põhjust, miks linn peaks ostma praegu neid kortereid turuhindadega kinnisvaraarendajate käest. Seda ei ole tarvis."

Lengi erakonnakaaslane ja keskerakonna aseesimees Kadri Simson möönis, kui linnal on kasulikum ehitada munitsipaalkortereid, siis ei peaks ostma kinnisvara arendajatelt. "Nagu ma aru saan, siis munitsipaalkortereid on linnal hoopis lihtsam hallata kui kinnisvaraostjatelt ostetud vara, mis ongi asja idee," märkis Simson.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474