14. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitusfirma vaidleb pelmeenitehasega

Ehitusfirma Russanov Group OÜ käib 600 000 krooni pärast teist aastat kohut neilt töö tellinud ASiga UVIC.

UVIC investeeris 2006. aastal 150 miljonit krooni uue tehase ehitusse. Peatöövõtjaks oli Russanov Group. UVICu ehituseksperdid leidsid teostatud töödes aga vigu ja lõpuks keeldus tehase omanik maksmast ehitajale 600 000 krooni enne, kui kõik vead on kõrvaldatud, kirjutas dv.ee.

UVICu finantsdirektori Anton Kaletini sõnul on tehas valmis kokkulepitud summa tasuma, kui kvaliteediga saab kõik korda. Kaletin avaldas imestust, et ehitusfirma sellise summa kohtusse kaebas, kui lahenduse saanuks leida ka kohtuväliselt.

Russanov Groupi juht Igor Russanov keeldus kommentaaridest ja suunas küsimused nende firmat esindavale juristile Riho Viigile. Viik ütles, et tellija nõudmised on läbimõtlemata ja kohtus nad kindlasti võidavad.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474