16. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PM: ametnikele võidi pensionide kojukannete arv ette kirjutada

Kuigi sotsiaalminister ja sotsiaalkindlustusameti juht on väitnud, et pensioni kojukande piirarvust ei ole juttu olnud, räägib sotsiaalkindlustusameti töötajate kirjavahetus teist keelt.

Nimelt käib seal jutt kuni 12 000 inimesest, kelle kojukandeavalduse pensioniameti töötajad võivad rahuldada. Eelmise aasta lõpuni viisid Eesti Posti töötajad pensioni koju ligikaudu 65 000 inimesele, kirjutas Postimees.

Tallinna pensioniameti direktori kohusetäitja Kaia Kulla kirjutab täpselt, mitu kojukande avaldust võib Tallinna piires rahuldada ning kuigi see olevat kõigest 3960, oli avaldusi detsembris juba rahuldatud 4685. «Nii et palun tõeliselt kõva südant ja igasugune inimlikkus kõrvale heita,» seisis Kulla kirjas, kes täitis vaid sotsiaalkindlustusameti peadirektori Külli Pedaku käske, informeerides oma kolleege kojukande piirarvudest.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474