19. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Välispartnerid usaldavad Eesti ettevõtjaid

Välispartnerite usaldusega pole probleeme tekkinud, vastasid ettevõtjad tänasele Äripäeva päevaküsimusele, kas välispartnerid usaldavad sinu ettevõtet.

ML Arvutid juhatuse esimees Mait Rahi ütles, et praegu ei ole selles usalduse küsimuses välispartneritega mingeid muutusi olnud. “Tõde on aga see, et krediidikindlustusfirmad vaatavad küll neid asju suhteliselt gloobuse pealt. Aga võib täiesti rahulikult öelda, et meid praegu see mõjutanud ei ole,” lisas Rahi.

Tallinna Kaubamaja kontserni juhataja Raul Puusepp ütles samuti, et neil pole probleemi välispartneritega. “Tallinna Kaubamajal ei ole küll siiamaani partnerite usaldusega ühtegi probleemi ette tulnud. Hetkel küll vähemalt täiesti võõras teema,” sõnas Puusepp.

E-Betoonelement turundus- ja müügidirektor Mart Arro pole küll kohanud, et välispartnerid ettevõtet ei usaldaks. “Eksportturgudel on nõudlus küll vähenenud, aga see ei ole seotud usaldusega. Oleme eksportinud Venemaale põhiliselt ning eksport sinna on langenud, Rootsi samuti,” ütles ta.

“Vähemalt mina ei ole küll kogenud seda, et meie suhtes oleks mingit usaldamatust. Kuna meil on rahvusvaheline ettevõte, siis annab see teatava garantii, et tegemist on ikka usaldusväärse ettevõttega,” sõnas Arro.

Sangari finantsdirektor Maia Palsi ütles, et seni ei ole see probleem neid puudutanud. “Euroopa Liidu kangatarnijatega on meil pikaajaline koostöö, oleme neile maksnud alati korrektselt ning seni ei ole ettemaksu nõutud,” rääkis Arro ja lisas, et siiski mõned kuud tagasi vähendas üks tarnija krediiti müügi summalt.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474