21. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EA Reng projekteerib Minski kaubanduskeskuse

Hiljuti Ukrainas hiigellepingu sõlminud Eesti arhitektuuri- ja projekteerimisbüroo EA Reng AS alustab esimese projekteerimistööga Valgevenes, projekteeritakse 30 000 m² kaubanduskeskus Minskis.

Tellijaks on sealne suurinvestor.

„See on huvitav algus, mis sarnaneb paari aasta tagusega Ukrainas,“ sõnas EA Rengi juhatuse esimees Jüri Rass. „Muutunud turusituatsioonis saame järjekordselt lõigata eelmistel aastatel tehtud otsuste vilju. Viimane areng on osa strateegilisest plaanist laiendada tegevust välisturgudel, mis põhineb tehtud turu-uuringul. Kindlust lisas veelgi ettevõtete loomist lihtsustav presidendi ukaas, mida tervitasid sealsed partnerid kui sammu riigi avatuse poole.“

EA Rengis valmis äsja Tallinn-Tartu I klassi maantee Aruvalla-Kose lõigu projekt. Teistest olulistest töödest on EA Rengil käesoleval ajal käsil peaprojekteerijana Eesti Rahva Muuseum ja Ugala teatri ümber- ja juurdeehitus. Ukrainas: kaubandus- ja meelelahutuskeskused Kiievis, Zaporožjes ja Krivoi Rogis.

EA Reng ASi 2007. aasta konsolideeritud käive oli ligi 84 miljonit Eesti krooni. 2008. a müügikäive Eestis oli üle 68 ja prognoositav konsolideeritud käive 85 miljonit krooni. EA Rengis töötab koos sidusettevõtetega 120 inimest.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474