24. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Luksusvilla otsib 29 miljoni eest omanikku

Ajal, mil majanduskriis näitab Eestis juba tõsiselt hambaid, võib kalleima luksusvilla soetada 29 miljoni krooniga, kirjutab Postimees.

Eesti rikkurite Mekas Viimsis pakutav 431 ruutmeetri suurune villa ootab uut omanikku alates eelmisest suvest. Kinnisturegistri andmetel on selle Pringi külas Rannapiiri teel asuva eramu omanik reklaamifirma Idea Euro RSCG suurosanik ja juhatuse liige Mark Eikner. Idea on Keskerakonna kauane reklaamipump ning ka kohtusse jõudnud kõmulise K-kohukese kampaania autor.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474