24. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Luksusvilla otsib 29 miljoni eest omanikku

Ajal, mil majanduskriis näitab Eestis juba tõsiselt hambaid, võib kalleima luksusvilla soetada 29 miljoni krooniga, kirjutab Postimees.

Eesti rikkurite Mekas Viimsis pakutav 431 ruutmeetri suurune villa ootab uut omanikku alates eelmisest suvest. Kinnisturegistri andmetel on selle Pringi külas Rannapiiri teel asuva eramu omanik reklaamifirma Idea Euro RSCG suurosanik ja juhatuse liige Mark Eikner. Idea on Keskerakonna kauane reklaamipump ning ka kohtusse jõudnud kõmulise K-kohukese kampaania autor.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474