25. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn otsib Tondiraba tööstuspargile juhti

Tallinna linn kuulutas välja konkursi leidmaks inimest aktsiaseltsi Lasnamäe Tööstuspark juhataja ametikohale. Ettevõte haldab Lasnamäel asuvat Tondiraba tööstusparki.

Töökuulutuse andmetel vastutab tööstuspargi juht Betooni tn 6 asuvate kinnistute väljarentimise ja Suur-Sõjamäe 29b tööstuspargi projekteerimise ning infrastruktuuri rajamise korraldamise eest. Nõukogu sõlmib juhatajaga ametilepingu kestusega kolm aastat. Täiskohaga tuleb tööle asuda alates 1. aprillist.

Tallinn lubab tööstuspargi juhile konkurentsivõimelist tasu, kuid tahab, et kandidaadid soovitava kuutasu koos CV ja sooviavaldusega hiljemalt 9. veebruariks Tallinna Ettevõtlusameti juhatajale Kairi Tenistele välja käiksid.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474