25. jaanuar 2009

Tallinn otsib Tondiraba tööstuspargile juhti

Tallinna linn kuulutas välja konkursi leidmaks inimest aktsiaseltsi Lasnamäe Tööstuspark juhataja ametikohale. Ettevõte haldab Lasnamäel asuvat Tondiraba tööstusparki.

Töökuulutuse andmetel vastutab tööstuspargi juht Betooni tn 6 asuvate kinnistute väljarentimise ja Suur-Sõjamäe 29b tööstuspargi projekteerimise ning infrastruktuuri rajamise korraldamise eest. Nõukogu sõlmib juhatajaga ametilepingu kestusega kolm aastat. Täiskohaga tuleb tööle asuda alates 1. aprillist.

Tallinn lubab tööstuspargi juhile konkurentsivõimelist tasu, kuid tahab, et kandidaadid soovitava kuutasu koos CV ja sooviavaldusega hiljemalt 9. veebruariks Tallinna Ettevõtlusameti juhatajale Kairi Tenistele välja käiksid.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474