27. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kinnisvaraarendaja E33 Arendus likvideerimisel

Äripäevale reklaami eest üle 41 000 krooni võlgu oleva kinnisvaraarendaja OÜ E33 Arendus osanikud võtsid vastu otsuse alustada ettevõtte likvideerimismenetlust.

Varem on aripaev.ee kirjutanud, kuidas E33 Arendus tõstis 2007. aasta sügisel Kiili vallas Kangru külas asuvate korterite hindu kuni 50 000 krooni. Hinna tõstmist põhjendas ettevõtte juhataja Pavo Loorits sel hetkel valmimisjärgus olevate majade hea asukoha ja omanäolise arhitektuuriga.

Täna pole Pavo Loorits enam ettevõtte juhatuse liige. Jätkuvalt on aga ettevõtte osanik Peter Loorits. 2007. aasta lõpus sai E33 Arendus puhaskasumit ligi kaks miljonit krooni, seda 6,2 miljoni kroonise müügitulu juures. Ettevõttel on ka E33 Car Rent nimel all tegutsev autorent.

E33 Arenduse likvideerijaks on nimetatud Kaupo Meier.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474