29. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ühe tööpakkumise pärast võistleb 70 töötut

Olukorras, kus tööpakkumisi on Ida-Virumaal tööportaalide ja tööturuameti peale kokku saja ringis ning töötuid ligi 7000, täheldavad tööjõu otsijad küll suuri konkursse, kuid see pole garantiiks sobiva inimese leidmisele.

Eesti populaarseimast tööportaalist CV Keskus leiab praegu Ida-Virumaal 57 tööpakkumist, kuid valdav osa on Ida-Viru keskhaiglast ja Narva haiglast, kuhu värvatakse peamiselt arste. Praegused töökuulutused jagunevad nii, et üks on juhi ja kaks teenindaja tasemele ning kõik ülejäänud erialaspetsialistidele, kirjutas Põhjarannik.

Samas näitab CV Keskuse külastatavus, et uus aasta on tööturul alanud eriti tormiliselt, selle aasta kolmandal nädalal purustati kõik senised tööportaali külastatavuse rekordid, milleks on 101 099 kasutajat. Seninägematut aktiivsust on märgata just tööotsijate leeris, kuigi ka tööpakkujad on pärast traditsiooniliselt vaikset detsembrit taas tegutsema asunud.

Selle aasta 1. jaanuari seisuga oli Ida-Virumaal registreeritud töötuid 6633, peaaegu poole rohkem kui aasta tagasi samal ajal.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474