30. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Skype palkab Eestis tänavu kümneid uusi töötajaid

Skype'il on tänavu kavas palgata kümneid uusi töötajaid, ütles Skype Eesti arendusjuht Ott Kaukver.

Kaukveri sõnul pole uute töötajate palkamine Eestis lihtne. "Mõned töökohad on meil täitmata olnud juba poolteist aastat," ütles ta. Kuna Tallinnas asub ettevõtte kõige suurem kontor, on sobiva tööjõu leidmine siia Kaukveri ütlusel ka kõige keerulisem.

Eriti suur defitsiit valitseb tema sõnul kogenud tarkvaraarenduse spetsialistide järele, täiendust vajavad ka Windowsi ja Apple Maci klienditarkvara arendusmeeskonnad. Samuti on ettevõttel tööd pakkuda projekti- ja ressursijuhtimise valdkonna ekspertidele, ütles Kaukver.

"Võrreldes paari aasta taguse ajaga, mil tarkvaarendajaid oli eriti keeruline leida, on nüüd olukord siiski lihtsam. Loodame, et saame meeskonda heade spetsialistide näol sel aastal olulist täiendust," lisas ta.

Kaukveri sõnul ei näe firma majanduskriisi negatiivset mõju, pigem vastupidi. Tasuta kõned Skype'ilt Skype'ile, soodne helistamine välismaistele telefonidele ja reisikulude asendamine videokõnedega teevad Skype'ist majanduslanguse ajal atraktiivse suhtluskanali, rääkis Kaukver. "2008. aasta lõppes Skype'ile juba kaheksanda järjestikuse kasumliku kvartaliga," märkis ta.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474