13. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Läti peaminister kaotas presidendi usalduse

"Peaminister Ivars Godmanis kaotas minu usalduse," kommenteeris Läti president Valdis Zatlers tänast otsust loobuda valitsuse ümberkorraldamisest, vahendas Läti Delfi.

Zatlers väljendas rahulolematust sellega, et Godmanis muutis viimase nädala jooksul kolm korda oma arvamust ja tegi seda iga kord 180kraadises suunas.

Godmanis ise pole veel presidendi arvamusega tutvunud, edastas uudisteportaal. Zatlers kutsus Godmanise vaibale 16. veebruariks.

Delfi andmetel ei plaani Godmanis tagasiastumist. Nagu teatas Godmanis, ei kavatse võimuparteid valitsuse töös enne kohalike omavalitsuste valimisi midagi muuta, seega ei tule ka ministrite sekka kuni suve alguseni uusi nägusid. Ministeeriume ei vähendata ja ka vastutusvaldkonnad jäävad samaks.

Reedel pidasid poliitikud mitteametlikke kõnelusi valitsuse koosseisu üle ja oletati, et rahandusminister Atis Slakteris jääb oma portfellist ilma ning ta vangerdatakse seimi komisjoni juhtima. Spekuleeriti ka uue siseministri, justiitsministri ning sotsiaalministri nimega. Pärast valitsuskabineti istungit ilmnes, et mingeid muudatusi ei tule.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474