14. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Enelin Meiusi remondib sööklat

Kümmekond aastat tagasi Eestis laineid löönud, praegu Moskvas viibiv Enelin Meiusi sai Saarepeedi vallavolikogu otsusega enda käsutusse kohaliku rahvamaja lagunenud söökla, millesse investeerib 10 miljonit krooni.

Meiusi alustas enda sõnul eile protsessi, et hiljemalt ülejärgmisel nädalal saaks ta vallajuhtidega vajaliku üürilepingu sõlmida, kirjutab Sakala.

"Esmaspäeval tahan vallavalitsusest saada koopiat volikogu otsuse kohta ning rendilepingu projekti," rääkis ta.

Järgmisel nädalal kavatseb Meiusi registreerida Eestis ettevõtte, mis hakkaks Saarepeediga seotud projekti vedama. Veel veebruaris tahab ta uue firma arvele kanda 10 miljonit krooni, et see võiks asuda sööklat remontima.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474