17. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ERGO Elukindlustuse maksed kasvasid ravikindlustuse arvel

Jaanuaris kogus ERGO Elukindlustuse AS üle 6 miljoni krooni kindlustusmakseid, mis on 5% rohkem kui eelmisel aastal samal ajal. Kindlustusmaksete kasv on tingitud ravikindlustuse laekumiste suurenemisest.

Väljamakseid on jaanuaris tehtud ligi 3 miljonit krooni, mis on 69% rohkem kui 2008. aastal sama aja jooksul.

ERGO Elukindlustuse kliendivarad kasvasid jaanuaris 3 miljoni krooni võrra. Kindlustusseltsi kliendivarade maht on jaanuari lõpu seisuga kokku 341 miljonit krooni, sealhulgas kolmanda samba pensionivarade maht 228 miljonit krooni.

ERGO Elukindlustuse AS pakub terviklikku valikut elu- ja pensionikindlustusi ning Eesti turul ainsana vabatahtlikku ravikindlustust. Selts tegutseb Eestis 1995. aastast teenindades 14 000 klienti. ERGO kindlustusseltsid Eestis kuuluvad ERGO Kindlustusgruppi, mis teenindab enam kui 34 miljonit klienti 31 Euroopa ja Aasia riigis.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474